06 52540333

Heerlijke saladeHeikotent, catering voor alle gelegenhedenPartytent verhuurHapjesschaal

Uw Barbecue compleet laten verzorgen?

We kennen allemaal de bijzondere stemming die onmiskenbaar verbonden is met een gezellig samenzijn met vrienden of familie rond de barbecue. De geur van smakelijke vleeswaren, de activiteiten rond de bereiding op een vuurtje in de zomerse gloed van de ondergaande zon, het draagt allemaal bij aan onvergetelijke avonden. Als de barbecue eenmaal brandt, raken dagelijkse sores en beslommeringen naar de achtergrond.

BBQ schotel Emmen

Barbecueën staat voor puur genieten! Voorwaarde is natuurlijk wel dat de apparatuur veilig is en de producten gezond en smakelijk. Laat dat maar aan Heikotent over. We leveren de beste kwaliteit barbecuevlees (ook voor veganisten en vegetariërs) en we verhuren alle randapparatuur om van uw barbecuefeestje een groot succes te maken. Ook het bijbehorende drankje vergeten we natuurlijk niet. U kunt kiezen uit een rijk assortiment aan verantwoorde hapjes en drankjes. Laten we alvast proosten op een gezellige avond!

Bezorging van een complete barbecue schotel met of zonder stokbrood, salades en geheel volgens uw wensen is mogelijk in de regio Emmen. Neem altijd contact met ons op voor voor de mogelijkheden.

Klik voor meer informatie over de huurtoestellen en scherpe tarieven op de knoppen hieronder.

Laat uw Barbecue volledig door ons verzorgen!