06 52540333

Heikotent, catering voor alle gelegenhedenHapjesschaalHeerlijke saladePartytent verhuur

Catering in Drenthe

Heikotent in Aalden, Drenthe is een vertrouwd adres voor al uw catering. Wij hebben vele jaren ervaring in de horeca en hebben bovendien een gediplomeerd slager in dienst. Hierdoor kunnen wij net dat beetje extra bieden op het gebied van catering.

Naast de levering van hapjes, drankjes en complete barbecue en buffet verzorging kunnen wij ook als totaalaanbieder op het gebied van feesten en partijen optreden. Onze catering vindt plaats in een grote straal rondom Aalden, een kleine plaats in Drenthe. In de afgelopen jaren hebben wij in veel plaatsen in Drenthe de catering bij grote en kleine feesten verzorgd. Zo kwamen we onder andere al in Emmen, Coevorden, Assen, Sleen, Zweeloo, Emmer Compascuum en Nieuw Amsterdam.

Heikotent, Catering voor heel Drenthe

Heikotent is er ook voor betekenisvolle en ingrijpende gebeurtenissen zoals een begrafenis. In de spanning, verdriet en hectiek rond het verlies van een dierbare hebben de direct betrokkenen begrijpelijkerwijs niet meer de energie voor het regelen van een goede ontvangst en verzorging van de genodigden. Heikotent neemt die zorg uit handen en neemt graag op gepaste wijze de verantwoordelijkheid voor een goed verloop van het gebeuren.

Wilt u meer weten over catering door Heikotent?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Bij ons kunt u altijd kosteloos een offerte opvragen zodat u altijd weet voor welk bedrag wij de catering van uw feest op ons kunnen nemen.

Heikotent, uw leverancier van kwaliteits hapjesschalen