06 52540333

Heikotent, catering voor alle gelegenhedenPartytent verhuurHeerlijke saladeHapjesschaal

Gastenboek

Heeft Heikotent de catering voor uw feest verzorgt of heeft u gebruik gemaakt van onze partytenten? Al uw ervaringen kunt u hieronder in ons gastenboek schrijven.

Bericht in gastenboek schrijven

Er zijn al 37 berichten geplaatst!

Jacko De Haan

uit Erica schreef op 11 September 2019 om 10:52
E-mail
Dankzij Heiko heeft mijn vader een geweldige verjaardag mogen beleven. Geheel perfect verzorgd met tap en meubilair en een uitstekend buffet. Een absolute aanrader voor iedereen! Emoticon :D

M.savenije

uit Erica schreef op 10 Augustus 2019 om 11:25
E-mail
Heiko Tent Het was weer voortreffelijk geregeld en het was heeeeeel lekker zeker een aanrader voor diegene die dit leest mijn Complimenten Koos en Heidi en de rest Emoticon :P Emoticon :P

Irma Timmer

uit Laar (dld) schreef op 17 September 2018 om 20:49
E-mail
Vrijdag vierde ik mijn 50ste verjaardag in een gebouw in het dorpje waar ik woon. Ik verwachtte zo’n 60 gasten en heb Koos en Heidi gevraagd een hapjesbuffet te verzorgen. Nou, dat heb ik geweten! Ze bleven maar met schalen sjouwen. Ik dacht aan twee tafels genoeg te hebben voor het buffet, maar er moesten nog twee tafels bij! De hapjes waren heerlijk, gevarieerd en niet kinderachtig! Ik heb enorm veel complimenten gekregen. Een volgende keer bestel ik zeker weer bij Heikotent!

M Zwiers

uit Schoonoord schreef op 2 Februari 2018 om 22:19
E-mail
Wij zijn getrouwd en mede dankzij Koos en Heidi is het een super mooie dag geworden. We hebben 2 tenten gehuurd bij hun en ze hebben de catering verzorgd. Het was meer fan geweldig. Heerlijk gegeten en het zag er goed verzorgd uit. We hebben enorm veel complimenten gekregen van onze gasten. We kunnen het iedereen aanraden. Koos en Heidi.........top!

B.h Lampe

uit Emmen schreef op 25 September 2017 om 15:06
E-mail
Voor de derde maal weer een goed verzorgde BBQ gehad en voor de volgende evenement hoeven we niet na te denken
komen we weer bij Koos en Heidi terecht

BBQ groet
Laat uw Barbecue volledig door ons verzorgen!